Voor succesvolle uitgeefprojecten zonder vaste regels

 

Laat je scholen door Vermolen

Een van de leukste aspecten van mijn werk is de diversiteit aan opdrachtgevers. Dit jaar kon ik weer een bijzondere klant aan mijn lijstje toevoegen: een rijschool!

Wat wil je overbrengen, wie moet dit oppikken en vooral hoe krijg je dat voor elkaar? Het kunstje blijft hetzelfde, de uitdaging is echter iedere keer weer anders. In 2017 heb ik de externe communicatie ingericht voor Vermolen Verkeersopleidingen. Centraal een website en huisstijl in het verlengde daarvan het ontwerp van de (les)auto. Het is dat ik mijn rijbewijs al heb…
 
 

Categorie: Regels » Reageer Reageer of verstuur een trackback.

Reageer

Je e-mailadres zal niet zichtbaar worden gemaakt, of met anderen worden gedeeld.
* verplichte velden

*
*

Je mag deze HTML tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>