Voor succesvolle uitgeefprojecten zonder vaste regels

 

Over schone was

Van verzekeren tot financieringen, van voetbal tot onderwijs, van horeca tot recruitment: ik heb overal verstand van.
Nou ja, ik heb opdrachtgevers in al deze branches. Want eigenlijk is mijn eigen productje in één containerbegrip samen te vatten: communicatie.
 
Het allerleukste daarbij is dat ik daarmee op de meest verschillende plekken en situaties terecht kom. Met als laatste telg aan de boom de wereld van de verkeersopleidingen. Of zoals anderen dat duiden, rijscholen.
Zo’n nieuwe omgeving leidt tot inspirerende nieuwe inzichten. En haast ook altijd weer tot verbazing. Verbazing over hoeveel communicatie-know-how er in die nieuw ontdekte beroepsgroep beschikbaar is. Of eigenlijk, hoe weinig.
 
Dus als ik als buitenstaander analyseer dat er voor het bereiken van je primaire doelgroep van adolescenten betere media beschikbaar zijn dan Facebook wordt mijn deskundigheid direct bevestigd. Maar goed, zo zal iedere echte professional het gevoel hebben dat een kind de was kan doen. Maar of de was dan ook echt schoon wordt…

Categorie: Regels » Reageer Reageer of verstuur een trackback.

Reageer

Je e-mailadres zal niet zichtbaar worden gemaakt, of met anderen worden gedeeld.
* verplichte velden

*
*

Je mag deze HTML tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>